Om Norsk Americana Forum

Norsk Americana Forum er en ideell non-profit forening, og har som formål å fremme og ivareta Americana musikk (Country, Country-Rock, bluegrass, o.l.) og å fremme publikums og medias bevissthet om, og å bidra til kreativiteten og levedyktigheten til alle dens mange aktører i denne sjangeren.

 

Foreningen vil produsere konserter/events samt jobbe for flere scener for utøvere i Norge.

 

Foreningen har et tett samarbeid med Americana Music Festival and Conference, som arrangeres årlig i Nashville, og som blir regnet som et av de viktigste events i musikkbransjen. Konferansene inneholder topp panel-deltakere på dagtid, og om kvelden syder det av topp artister på utallige show-cases i Music City.

 

Festivalens høydepunkt er det kritikerroste Americana Honors and Awards show i det historiske Ryman Auditorium, hvor det deles ut priser både for årets artister og produksjoner, og hederspriser til artister og produsenter som har gjort seg bemerket i ”The Americana Music World”.

Kari Meyer, leder

Claudia Scott

Bjørn Nilsen

Tom Skjeklesæther

Bjørn Kulseth

 

Vara:

Jeff Wasserman

Tore Blestrud

Vibeke Sjøvold

 

Valgkomitee:

Bill Booth

IMG_1693.jpg

Fra venstre og rundt bordet: Bjørn Kulseth, Bill Booth, Vibeke Sjøvold, Tore Blestrud, Jeff Wasserman, Bjørn Nilsen, Tom Skjeklesæther, Claudis Scott og Kari Meyer.

STYRET I NORSK AMERICANA FORUM 2021