top of page

lør. 04. juni

|

Smelteverket

Olav Risan & The Way To Go / Smelteverket

GRATISKONSERTER PÅ VULKAN! Saturday Live er et samarbeide mellom Norsk Americana Forum og Smelteverket hvor vi presenterer medlemmer i Norsk Americana Forum i konserter som er gratis for publikum.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Olav Risan & The Way To Go / Smelteverket
Olav Risan & The Way To Go / Smelteverket

Tid og sted

04. juni 2022, 17:00 – 19:05

Smelteverket, 0178, Vulkan 5, 0182 Oslo, Norge

Om arrangementet

Etter 10 år som vokalist og gitarist i Drolsum Stasjon tar Olav Risan nå sjansen på en solokarriere! Med tittellåten «Opptur» fra 2016 oppnådde Drolsum Stasjon og Olav som låtskriver en viss anerkjennelse og "Opptur" spilles fremdeles på norske radio. 
Olav har signert en avtale med plateselskapet FAJO Records. 
Første smakebit «Grateful» er spilt inn og produsert av Daragh Wearen. 

Nå er det Americana / country med engelske tekster som gjelder. «Grateful» handler om savnet av sin kone og to døtre når man er litt for langt unna. Og det å ha noe å være takknemlig og stolt over.

Det ble noen konserter før alt stengte ned, i Hønefoss, Sandvika og oppvarming for Anders Dahlberg & The Serenaders på Bryggerihuset Beitostølen og Smelteverket, Darling West i Modum Kulturhus og Ash / Thorns på Gamla.

Backingbandet The Way To Go består denne gangen av Kenneth Hølen på trommer, Daragh Wearen på bass/vokal, Christian Nordby på gitar/vokal og Johan Olin pedalsteel/gitar

Dele dette arrangementet

bottom of page