top of page

lør. 15. juni

|

Olsen på Bryn

Martine Haugen og Kenneth Norum på Olsen på Bryn (ettermiddagskonsert)

Den siste lørdagen i hver måned presenterer Norsk Americana Forum et utvalg Americana-musikerne i en stemningsfull ettermiddagskonsert på Olsen på Bryn. Lørdag 15. juni kl 15.00 kan du oppleve Martine Haugen og Kenneth Norum.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Martine Haugen og Kenneth Norum på Olsen på Bryn (ettermiddagskonsert)
Martine Haugen og Kenneth Norum på Olsen på Bryn (ettermiddagskonsert)

Tid og sted

15. juni 2024, 15:00 – 17:00

Olsen på Bryn, Østensjøveien 64, 0667 Oslo, Norge

Om arrangementet

Den siste lørdagen i hver måned presenterer Norsk Americana Forum et utvalg Americana-musikerne i en stemningsfull ettermiddagskonsert på Olsen på Bryn. 

Martine Haugen er frontfigur og vokalist i bandet Gone North. Tross sin unge alder (24 år) har hun allerede spilt på mange scener i Norge, både med bandet og som deltager på konserter med andre artister. Martine har vokst opp med musikk og spesielt country. Drømmen om å bli countrystjerne startet da hun var 14 og fikk være med i et Johnny Cash tribute band. Hun har forbilder som Linda Ronstadt og Emmylou Harris og er i stor grad inspirert av Kris Kristofferson og Gram Parson. Martine har en karakteristisk countrystemme som overrasker og imponerer countrykjennere. Kenneth Norum er en norsk rockeartist, låtskriver og produsent fra Skogbygda i Nes i Akershus. Han er mest kjent for sin solokarriere hvor han har sluppet en rekke singler i tillegg til sitt debutalbum, Heart on a Sleeve, som kom i 2017. Kenneth Norum opererer innenfor sjangrene singer-songwriter, heartland rock og americana og henter likhetstrekk fra artister som Bruce Springsteen, Bob Dylan, Neil Young, John Mellencamp og Ryan Adams. Sammen byr Martine og Kenneth på stemningsfulle country ballader og fengende americana låter. Velkommen til en trivelig ettermiddag på Olsen!

CC 200,- PLUSS AVGIFT

Dele dette arrangementet

bottom of page