top of page

fre. 24. mai

|

Aladdin Scene

FJORDING 2024

Bakgrunnen for Fjording 2024 er at americana-musikken får stadig større utbredelse i den norske musikkvirkeligheten.

FJORDING 2024
FJORDING 2024

Tid og sted

24. mai 2024, 10:00 – 25. mai 2024, 23:50

Aladdin Scene, Halden, Norge

Om arrangementet

Fjording 2024 – fredag 24 og lørdag 25. mai 2024 i Halden

VI SETTER IGJEN PRIS PÅ AMERICANA MUSIKK SOM ER UTGITT I 2023!

Lørdag 25. mai i år blir det igjen Fjording prisutdeling i Halden, med et storstilt show på Aladdin Scene i byen. Det er tredje gangen Norsk Americana Forum kårer prisvinnere i seks kategorier, etter stemmegiving fra en elleve medlemmer stor fagjury:

  • ÅRETS NORSKE AMERICANA ALBUM
  • ÅRETS NORSKE AMERICANA LÅT
  • ÅRETS NORSKE AMERICANA NYKOMMER
  • ÅRETS NORSKE AMERICANA MUSIKER/PRODUSENT
  • ÅRETS INTERNASJONALE AMERICANA ALBUM
  • ÅRETS NORSK AMERICANA ÆRESPRIS

Bakgrunnen for Fjordingprisen er at americana-musikken får stadig større utbredelse i den norske musikkvirkeligheten. Uttrykket fanges opp av, og utvikles av, stadig flere unge artster og musikere; artster og musikere som tas imot av en sjanger som teller utøvere i alle aldersklasser. Americana-musikken er definitivt sjangeren som innbyr til et livslangt forhold, både som utøver og som interessert lytter.

I ÅR BLIR FJORDING 2024 BÅDE EN SHOWCASEFESTVAL, PRISUTDELING OG BRANSJETREFF!

Showcasefestivalen byr på et titalls konserter på flere scener i Halden. Her presenterer vi et utvalg av sterke Americana-musikere - blant annet

flere, unge nykommere. Prisutdelingen blir lagt opp som et eget show lørdag kveld, men presentasjon av de nominerte, vinnere, taler og mye bra Americana-musikk. Etter showet samler vi musikere til et bransjetreff litt utenom det vanlige, med jamsessions, mingling og fest. Dette blir stedet å knytte kontakter, bygge nettverk og utvide horisonten!

Det jobbes dessuten med flere spennende innslag og aktiviteter i løpet av helgen, så sett av datoene 24 – 25. mai allerede nå! Vi gleder oss til å ønske Americana-familien hjertelig velkommen!

Dele dette arrangementet

bottom of page