top of page

lør. 14. mai

|

Smelteverket

Drolsum Stasjon / Smelteverket

GRATISKONSERTER PÅ VULKAN! Saturday Live er et samarbeide mellom Norsk Americana Forum og Smelteverket hvor vi presenterer medlemmer i Norsk Americana Forum i konserter som er gratis for publikum.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Drolsum Stasjon / Smelteverket
Drolsum Stasjon / Smelteverket

Tid og sted

14. mai 2022, 17:00 – 17:05 CEST

Smelteverket, 0178, Vulkan 5, 0182 Oslo, Norge

Om arrangementet

Tenk deg en norsk sommerdag på sitt beste: Smilende sol. Nesten skyfri himmel. Lette krusninger på sjøen. Tenk deg at du skal velge musikk til den sommerdagen. Du velger selvsagt kassegitar, fele og kontrabass. Plusser på med mandolin, cello og dobro. Instrumenter som ikke virker uten luft. Som skaper sin egen sommerbris. Akkurat som stemmer gjør. Flerstemt sang går rett i øret. Du velger musikk dunker i takt med hjertet og synker ned i gofoten. Sanger som er viser, kanskje blågress, kanskje klimprepop. Navnet skjemmer ingen. Du velger ord om norsk hverdag, ord som smiler og humrer i brisen. Og ordskyer som kaster skygge av og til. Du velger 5 tonesikre herrer som har utviklet sin egen stil til perfeksjon. Tekster som sirkler rundt livets store og små utfordringer, gjenkjennbare for alle. En samspilt gjeng med en ytterst profesjonell og humørfylt sceneopptreden. Et band som får deg til å synge «Jeg har det bra» - og mene det! Du velger Drolsum Stasjon. Vel møtt! Vi gleder oss!

Drolsum Stasjon er: Jørgen Tangen Bendikssen (vokal & fele) Morten Kleven (vokal, dobro & gitar) Åsmund Felberg Johnsen (gitar & vokal) Ole Kristian Odden (mandolin, cello & vokal) Bjørn Wiggo Engen (kontrabass)

Dele dette arrangementet

bottom of page