top of page

lør. 27. apr.

|

Olsen på Bryn

De Skyldige på Olsen på Bryn (ettermiddagskonsert)

Den siste lørdagen i hver måned presenterer Norsk Americana Forum et utvalg Americana-musikerne i en stemningsfull ettermiddagskonsert på Olsen på Bryn. Lørdag 27. april kl 15.00 kan du oppleve De Skyldige.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
De Skyldige på Olsen på Bryn (ettermiddagskonsert)
De Skyldige på Olsen på Bryn (ettermiddagskonsert)

Tid og sted

27. apr. 2024, 15:00 – 17:00

Olsen på Bryn, Østensjøveien 64, 0667 Oslo, Norge

Om arrangementet

Den siste lørdagen i hver måned presenterer Norsk Americana Forum et utvalg Americana-musikerne i en stemningsfull ettermiddagskonsert på Olsen på Bryn. 

I spennet mellom norsk rock og country fra bygda, der et sted finner du De Skyldige. Vokalist og tekstforfatter Stian Vestby vokste opp i Nord-Odal, omkranset av gylne åkere og dype skoger. – En klisjé naturligvis, men det er jordnært og reelt. Jeg er prega av oppveksten min. Forlatte hus, krokete folk og tomme, disige fotballbaner. Fatter’n kjørte oss rundt i hele distriktet, og inntrykkene fra bygdesamfunnene rundt omkring festa seg på minnet og ble etter hvert til sangtekster, forteller han. Lydsporet fra oppveksten på bygda var en blanding av pop, rock, country og danseband. Impulsene fra Amerika var der, side om side med norsk musikk. Musikken til De Skyldige trekker med andre ord på flere sjangre og inspirasjonskilder. – Det har gitt lyst og retning til å forme noe eget, forteller Vestby. Noe som bandet kunne legge sjela i og stå inne for hundre prosent. Stian Vestby: vokal og akustisk gitar Henrik Rindal: elektrisk gitar og mandolin Per Tore Gresseth: pedal steel Erlend Bekken: bass Runar Myhrer: trommer, perkusjon og kor

CC 200,- PLUSS AVGIFT

Dele dette arrangementet

bottom of page