top of page

tir. 13. sep.

|

Røverstaden

Dawn Landes (US) med support: Rebekka Lundstrøm

Dawn Landes kommer for første gang som headliner i Norge! Dawn har gitt ut en rekke fine album og turnert verden rundt i flere år. SPESIALPRIS FOR MEDLEMMER AV NORSK AMERICANA FORUM! Bruk kode: NorskAmericanaForum

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Dawn Landes (US) med support: Rebekka Lundstrøm
Dawn Landes (US) med support: Rebekka Lundstrøm

Tid og sted

13. sep. 2022, 18:00 CEST

Røverstaden, Munkedamsveien 15, 0250 Oslo, Norway

Om arrangementet

Dawn Landes kommer for første gang som headliner i Norge! Dawn har gitt ut en rekke fine album og turnert verden rundt i flere år, blant annet med Grant-Lee Phillips i USA.

Det nyeste albumet "Meet me at the River", utgitt av Yep Roc for et års tid siden, har fått bøttevis med lovord fra kritikerne. Albumet er produsert av den legendariske Fred Foster i Nashville (Roy Orbison, Dolly Parton, Kris Kristoffersen etc.)

Også her i Norge er Dawn meget populær, så vi gleder oss sammen med alle dere til en herlig konsert med Dawn Landes i Røverstaden!

Norsk Americana Forum-medlem REBEKKA LUNDSTRØM Singer/songwriter Rebekka Lundstrøm fra Arendal, platedebuterte i mars 2020 med albumet "Carousel". Utgivelsen mottok strålende kritikker i utlandet så vel som i Norge, og ble tildelt resekptable plasser på flere "årsbeste"-lister i 2020 hos musikkblogger og anmeldere.

Melankolien farger de fleste av Rebekkas låter, men innimellom kan det også skimtes glimt av håp i horisonten. Hun henter sin inspirasjon fra country og folk, og er en sjelfull formidler av sine ærlige og selvopplevde tekster. Rebekka har en særegen og kraftfull stemme som lett kan fylle hele rommet alene.

Dele dette arrangementet

bottom of page