top of page

lør. 27. jan.

|

Olsen på Bryn

Bill Booth på Olsen på Bryn (ettermiddagskonsert)

Den siste lørdagen i hver måned presenterer Norsk Americana Forum et utvalg Americana-musikerne i en stemningsfull ettermiddagskonsert på Olsen på Bryn. Lørdag 27. januar kl 15.00 kan du oppleve selveste Bill Booth: Bill Booth er en americana/singer-songwriter og felespiller av ypperste kaliber.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Bill Booth på Olsen på Bryn (ettermiddagskonsert)
Bill Booth på Olsen på Bryn (ettermiddagskonsert)

Tid og sted

27. jan. 2024, 15:00 – 17:00

Olsen på Bryn, Østensjøveien 64, 0667 Oslo, Norge

Om arrangementet

Den siste lørdagen i hver måned presenterer Norsk Americana Forum et utvalg Americana-musikerne i en stemningsfull ettermiddagskonsert på Olsen på Bryn. Lørdag 27. januar kl 15.00 kan du oppleve selveste Bill Booth: 

Bill Booth er en americana/folk/singer-songwriter og felespiller av ypperste kaliber.

Gjennom et langt liv som musiker har han samarbeidet med blant andre Åge Aleksandersen og country-gumboen til Big Hand, Casino Steel og Claudia Scott etter at han strandet i Norge på 80-tallet. Han har også jobbet med Steinar Albrigtsen, Henning Kvitnes, Tore Andersen, brød­rene Haugen fra Hellbillies og rockebandet CC Cowboys, og gitt ut seks album i eget navn.

Albumet «River Town”, som ble utgitt høsten 2023, henter elementer fra nordisk folk såvel som det irske og keltiske, fra landsbygda og låver på landet i USA og de små kirkene i sør. Alle låtene på det nye albumet er inspirert av livet og menneskene i og rundt en typisk amerikansk mølleby, ikke ulikt byen hvor Booth selv ble født og vokste opp i New England. Låtene kombinerer blues, rock og folketoner og tekstene er ofte inspirert av sanne livshendelser om arbeiderklassen, krim og hjertenekk, men også kjærlighet, håp og humor. Bill Booths musikkstil blir ofte sammenlignet med Dylan, Springsteen og Knopfler. 

Velkommen til en fantastisk lyttekonsert med en av Norges aller beste historiefortellere.

Dele dette arrangementet

bottom of page