MØTESTEDET / KIRKENS BYMISJON

I 2019 arrangerer Norsk Americana Forum tre minikonserter på «Møtestedet» i Oslo. Møtestedet er en kafé i Tollbugata 3 i Oslo sentrum som er drevet av Kirkens Bymisjon, for mennesker i rus- og gatemiljøet.

 

Konsertene vil være solist eller duo-opptredener på maks 30 minutter.

Hver opptreden honoreres med kr 2 000,-

 

Møtestedet har egen tekniker og lydanlegg.

Er du medlem av Norsk Americana Forum og ønsker spille på "Møtestedet" i år eller senere, fyll ut skjemaet nedenfor, fortell litt om deg selv og legg gjerne med noen lenker, så og du vil snart høre fra oss:

Møtestedet er en kafé drevet av Kirkens Bymisjon med sosialfaglig profil for mennesker i rus- og gatemiljøet i Tollbugata 3 i Oslo sentrum. Her arbeider tverrfaglig team som kan tilby samtale og formidle kontakt med hjelpe- og behandlingsapparatet og har personale som kan kommunisere på ulike språk. Eksempelvis engelsk polsk, fransk, spansk, italiensk og rumensk.

 

Møtestedet er et sted for mat, fellesskap og hvile, og har besøkende fra mange ulike land. Kjøkkenet drives i all hovedsak av frivillige. De lager, anretter og serverer den varme maten. Møtestedet har over 40 frivillige medarbeidere.

 

Kaféen legger vekt på service og estetikk som viktige ingredienser i et godt møte og er innredet med tanke på at det skal være et hyggelig og stilfullt sted å innta et godt måltid.

Kafégjestene har tilgang på telefon og internett/pc slik at de selv kan ta kontakt med familie, venner, NAV eller behandlingsinstitusjon.Det arrangeres også kulturaktiviteter og konserter i kafeen. Hver torsdag er det kveldsmesser med nattverd ledet av prest.